Pensionado?

ingevoerd op 14-05-2019

Pensionado?

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik stopte met mijn baan. Het was bijna ‘pensionado’ tijd zoals dat genoemd wordt. Pensionado? Ik?

Dacht het niet….. alle kennis en ervaring wil ik heel graag delen met anderen. Dat geeft mij energie en daar word ik blij en gelukkig van! Het afgelopen jaar kwamen trainingen en bijeenkomsten Gezonde School voorbij. Gezonde scholen werken met een structurele en integrale aanpak om de gezonde leefstijl van leerlingen en personeel op de agenda te zetten. Dat blijft voor mij een prachtige uitdaging. Het gaat namelijk om de gezondheid van onze kinderen. Er zijn ondertussen al meer dan 1500 Gezonde Scholen in Nederland! www.gezondeschool.nl (http://www.gezondeschool.nl)

Ook heb ik een aantal workshops mogen verzorgen over ‘Energie is de beste voorspeller van succes’! Het is goed om eens bij jezelf na te gaan hoe je in je energie zit! In welke zone zit jij en hoe staat jouw positieve energie er voor? En wat kan jij doen om jezelf te activeren?

Door te geloven in je eigen kunnen, te focussen wat jij wilt bereiken, gebruik te maken van andere kwaliteiten die in jouw omgeving aanwezig zijn, kom jij uiteindelijk in een flow terecht waarin je beter en met meer plezier gaat presteren. 

Bovenstaande trainingen en workshops blijven actueel. Wil je hier meer over weten? Mail naarinfo@aktivio.nl (mailto:info@aktivio.nl)

Momenteel ben ik met een nieuwe uitdaging bezig. Een aantal jaren geleden heb ik een aanbod ontwikkeld voor oppas opa’s en oma’s. Ik ben dit aan het ‘moderniseren’. Een belangrijk onderdeel wordt:  waar krijg jij als oppas opa en oma energie van en waar lekt de energie weg? In een volgend blog hou ik jullie hiervan op de hoogte!

Fijne en vooral energieke weken toegewenst!

tulpen tulpen