Weer aan het werk?

Weer aan het werk?

De meeste mensen zijn weer aan het werk gegaan na een aantal weken vakantie! Ik hoop dat jullie heel veel energie hebben opgedaan en het fijn hebben gehad!  

In mijn vorige blog schreef ik, dat ieder jaar een onderzoek plaats vindt door Energyfinder. Het onderzoek brengt zowel de mentale, emotionele, sociale en fysieke energie in kaart. Zo krijg je niet alleen inzicht in welke zone jij en je team zich bevinden maar ook antwoord op twee belangrijke vragen:

1. Waar krijg jij energie van?

2. Waar lek je energie?

Het echte goede nieuws is dat je energie kan zien, voelen, beschrijven, meten maar het belangrijkste is dat je energie kunt activeren. 

Het begint met een survey die je online invult in 10 minuten en dat is de basis voor de energiemeting van je team en je teamleden. Na de meting volgt het activeren: alle resultaten worden met het team besproken tijdens een activeringsworkshop. Je krijgt als team en ook als teamlid inzicht in de vier energiezones en 20 energiebronnen en vooral ook hoe je jezelf en je team kunt activeren. Uit wetenschappelijk onderzoek weten we met welke 5 stappen je elke verandering kunt realiseren.

Je gaat tijdens de activeringsworkshop heel gericht aan de slag. Dankzij de energiemeting weet je immers waar je energie lekt en waar je energie van krijgt. Met die vijf stappen ga je heel gericht werken aan je doel of doelen.

Deze sessie slaagt altijd en activeert meteen je team. Dit werkt op alle niveau’s, met grote en kleine teams, bij bedrijven maar ook in de zorg, onderwijs en overheid.

Volgende keer ga ik in op de 5 stappen! 

Want energie is de brandstof om te presteren, ook na je vakantie! 

PS... heb jij je al aangemeld bij het Grootste Kennisfestival van het Zuiden in Breda op 13 september as?

BACK TO WORK BACK TO WORK