Wandelen in de natuur!

Mijn uitdaging: 30 dagen wandelen in de natuur

30 dagen wandelen in de natuur…

De uitdaging van 30 dagen gezonder (http://www.30dagengezonder.nl) heb ik in maart kunnen uitvoeren, 30 dagen wandelen in de natuur. Wat ben ik een bevoorrecht mens, veel natuur om mij heen, landbouwgrond, stille polderweggetjes en dijken waar nog gewandeld mag worden. Met de zon in mijn gezicht en de wind in de rug. Alleen aan de wandel zonder vrienden. Maar wat maakt dat uit, ik kan en mag nog wandelen, ik haal daar ook mijn energie uit!

Ik kan soms aardig doemdenken maar na zo’n fikse wandeling kan ik mij weer focussen op de dingen die ik doe. Kaartjes tekenen met mooie teksten en versturen naar heel veel mensen, jong en oud. Ik lees veel en heb mij aangemeld bij het Ouderenfonds en de Luisterlijn. Luisteren en praten kan ik vanuit huis. Heel fijn om met ouderen en kwetsbaren een persoonlijk gesprek aan te gaan want ook mijn ‘werk’ ligt nu stil. Dus alle tijd!

Binnen blijven, 2 meter afstand en vaak handen wassen. Wie had dat ooit kunnen denken dat in ons mooie Nederland deze maatregelen nodig zouden zijn. Ik ga de uitdaging ook aan in april. Alle dagen wandelen in de natuur! Zolang dit nog mag natuurlijk en ik niet verkouden ben!

Ik wens een ieder heel veel sterkte in deze tijd.

Ook wens ik een ieder een goede gezondheid en ik hoop dat het uiteindelijk allemaal weer goed!

Be strong!

foto blog april foto blog april